Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klaas spreekt bij de ‘Joined Forces’ Profetenschool Plus te Dordrecht

08/11/2017 @ 19:30 - 22:30

Inmiddels is de school van start gegaan, je kunt gewoon instromen of een enkele avond bjiwonen!

Visie van Klaas over het aanbieden van deze school:

Ik weet dat er veel misverstanden bestaan over ‘profetenscholen’. Het feit dat mensen niet altijd goed zijn geinformeerd over wat het inhoudt heeft als gevolg dat er zelfs kritiek op is of dat het met argwaan wordt benaderd. Ik begrijp dat wel.
Uiteraard ben ik een groot voorstander van deze scholen. FHM heeft er inmiddels een aantal georganiseerd. Ze werden beleefd als warm, liefdevol, krachtig, waardevol, functioneel, opbouwend, verhelderend, herkenning en zelfs gezellig. Hetzelfde geldt voor de profetenschool ‘Joined Forces’ die we samen hebben gedaan en in september weer samen gaan doen in Dordrecht met Alexander Stekelenburg van “Eagles Nest’
Of je nou beweegt in de gave van profetie of je bent een Efeziers 4 profeet (ambt), ik zie dat mensen heel veel hebben aan een profetenschool. Iedereen die daar aan begint bij ons weet echt wel dat we geen profeet van je gaan maken. Dat ben je n.l. of dat ben je niet. Maar met de gave of het ambt leren omgaan heeft al heel veel mensen bespaard om fout te gaan en schade aan te richten door een verkeerd omgaan met de gave en/of het ambt.
Ik geloof dat je kunt leren profeteren. Mensen die daar wat ervarener in zijn en al wat stommiteiten hebben uitgehaald, kunnen je er erg veel over uitleggen. Bijvoorbeeld de parameters waarbinnen je zal ‘moeten’ functioneren. De plaats van de profeet in de plaatselijke gemeente en in het Lichaam van Christus. Hoe breng je een woord en hoe niet. Wat zijn de ‘regels’? Hoe verhoudt zich een profeet tot de andere 5 voudige bedienaars?
Om kort te gaan heel veel dingen die aan de orde komen in een profetenschool. Het is niet de laatste mode of zo. En ook geen melkkoe. Het is om toe te rusten, uit te dagen en te oefenen in een veilige omgeving. Mensen ontdekken o.a. op zo’n school hun gaven, hun identiteit en daarmee hun plaats/functie in het Lichaam. Het is niet voor niets dat zoveel leiders van gemeentes ons vragen omdat ze de profetische cultuur graag terug willen in hun gemeente.

VAN HARTE AANBEVOLEN DUS WEES WELKOM!

Voor meer informatie en opgave: Silvia Bezemer, email naar profetenschoolplus@gmail.com of bel 06-30916667

Gegevens

Datum:
08/11/2017
Tijd:
19:30 - 22:30
Site:
https://www.facebook.com/klaas.vandenderen/posts/10154910855486009?pnref=story