Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klaas spreekt bij de FHM Profetenschool in Anna Paulowna

04/04/2018 @ 19:30 - 22:00

De FHM profetenscholen kenmerken zich telkens weer door de beleving die het gevolg is van de tastbare tegenwoordigheid van God Zelf. We geloven dat als God Zijn woord spreekt door mensen heen, Hij de ruimte en de aanwezigen vult met Zichzelf. En dat wordt ervaren!

We doen niet aan de overdracht van informatie. God spreekt tot onze geest en niet zozeer tot ons verstand en onze emoties. De Kerk van Jezus Christus staat voor de uitdaging om God weer te gaan horen in haar geest en geleid te worden in haar keuze en haar richting door de Heilige Geest.

Elke keer is daar bij de deelnemers weer die herkenning. Vaak alsof het persoonlijk over jou gaat. We noemen het een ‘feest van herkenning’. Mensen vinden tijdens de school niet zelden hun plaats een hun functie in het Lichaam.

In ons onderwijs laten we ons leiden door hetgeen de Heilige Geest op dat moment wil spreken.

Mensen die hebben deelgenomen zijn razend enthousiast. Ze worden uitgedaagd in de gaven en beginnen weer op hun benen te staan. Angst en twijfel maakt plaats voor vrede en vrijmoedigheid. Velen hebben de school al meerder malen gevolgd.

Het zou geweldig zijn om jou te ontmoeten en samen met jou de reis aan te gaan naar de diepten en de hoogten, zowel in God als in jou.

Gegevens

Datum:
04/04/2018
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Oase Anna Paulowna
G.C. van Balen Blankenstraat 11
Anna Paulowna, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie