Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Can These Bones Live Tour in Dokkum

03/07/2016 @ 19:00 - 21:30

om 19:00 zaal open, 19:30 start van de dienst.

Parkeren graag op terrein van Action of parkeerplaats Hellingpad deze zijn beide gratis. Graag niet bij de Chinees aan de achterkant parkeren.

 

HET BEGIN VAN EEN NIEUWE BEWEGING 

De Can these bones live ‘tour’ zal door de provincies van Nederland gaan.
Dit zullen krachtige profetische samenkomsten zijn, waar de liefde, genade en het profetische woord van God, hand in hand zullen gaan.

In de jaren 90 begonnen we profetisch te spreken tot de dorre doodsbeenderen vanuit Ezechiël 37. We verklaarden dat binnen het Lichaam van Christus, been weer been zou vinden.

We zagen dat mensen werden verplaats soms letterlijk van de ene gemeente, stad en zelfs land naar de andere. Velen vonden hun stam. Herkenden de taal die werd gesproken. Hetzelfde d.n.a. Vonden hun geestelijke vaders en kwamen tot bloei als nooit tevoren.
Tot op de dag van vandaag geloven we in en werken we met de kracht van het woord van profetie. Ook op dit moment zien we dan mensen die hun stam vinden ruimte ervaren om henzelf te zijn zoals ze die daarvoor niet ervoeren.
NU IS HET TIJD OM OP TE STAAN
Voeten worden weer voeten. Handen weer handen. Worden weer verbonden aan de juiste plaats. Het Lichaam van Christus zal daardoor weer functioneren, krachtig worden, stralen en verschil maken in elke laag van de samenleving.

Gegevens

Datum:
03/07/2016
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Maranatha Freisland
E-mail
info@maranatha.frl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Marantha Friesland
Altenastreek 68
Dokkum, 9101 BA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie